EVENTS

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Bijeenkomsten Financiën bij veranderingen in uw leven

Heeft u te maken met een grote verandering in uw leven? Denk aan het krijgen van een Kind, Overlijden van uw Partner, Ontslag, Arbeidsongeschiktheid, Scheiding, Pensioen of als je 18 jaar wordt. Dan kan er veel op u afkomen. Ook uw inkomen kan veranderen. Uw hoofd staat dan vaak niet naar geldzaken.

Geldproblemen ontstaan vaak zodra u minder geld te besteden heeft. Of doordat u extra kosten moet maken. Hoe zorgt u dat u met minder inkomen toch rondkomt? Een bijeenkomst Financiën bij helpt u hierbij! In de bijeenkomst krijgt u informatie over welke regelingen en toeslagen er zijn. Hoe u geld kunt besparen. En, hoe u een overzicht maakt van uw inkomsten en uitgaven. Daarnaast zijn er tijdens de bijeenkomst mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.

Bij elke bijeenkomst is er een deskundige aanwezig die uitleg geeft over de verandering waar u mee te maken heeft. Een paar weken na de bijeenkomst belt een medewerker van U Centraal u op om te horen hoe het met u gaat en of u nog vragen heeft.

Meer weten en aanmelden? Klik dan op https://www.u-centraal.nl/levensgebeurtenissen. Dan ziet u wanneer de bijeenkomsten worden gehouden. Deelname aan de bijeenkomst is gratis (behalve de bijeenkomst rondom pensioen).

De bijeenkomsten bleken afgelopen maanden een succes onder de deelnemers. Een aantal reacties van deelnemers:

‘De bijeenkomst heeft aangezet tot minder kop in het zand steken.’

‘Erg fijn dat deze bijeenkomst bestaat. Hier zouden meer mensen vanaf moeten weten. Het heeft mij erg geholpen om overzicht te krijgen.’

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten? Of heeft u moeite om het aanmeldformulier op internet in te vullen? Bel voor meer informatie: 06 23 33 58 93 of mail levensgebeurtenissen@u-centraal.nl

 

Registraties zijn gesloten voor dit evenement