EVENTS

Laden Evenementen
Denktank Jong RAAT

Denk jij graag mee over de toekomst van Zorg en Welzijn? Kom dan langs bij een van de Denktanks van Jong RAAT. Jong RAAT is een groep startende zorgprofessionals die met hulp van V&VN en Utrechtzorg het verschil willen maken op het gebied van behoud van medewerkers. De deelnemers volgen een traject waarin ze de stappen doorlopen van het bedenken en ontwikkelen van een goed concept tot en met de implementatie in een organisatie.

Denktank
Elke maand komt Jong RAAT bij elkaar om middels trainingen of workshops te werken aan hun doelen. Voorafgaand aan de trainingen zijn zogenaamde denktanks ingepland, waarbij betrokkenen en geïnteresseerden aan kunnen sluiten om ervaringen te delen, maar ook om de ideeën van Jong RAAT te evalueren. Op deze manier willen we gebruik maken van ieders expertise en werken aan een realistisch plan!

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan bij Josefien Jeninga: jjeninga@utrechtzorg.net. De locatie van de denktank van 4 november is: Gansstraat 143 in Utrecht.

 

Op 28 oktober komen meer dan 1.300 ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals naar het NBC in Nieuwegein voor de Gezond & Zeker Innovatiedag. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen…

woensdag 30 oktober | 23:00 - donderdag 31 oktober | 02:00

Open Nacht Abrona