EVENTS

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Informatiemiddag Nieuwe vorm van respijtzorg (logeren met dementie)

Op vrijdag 12 juli organiseert King Arthur Groep een informatiemiddag voor (zorg)professionals over logeren met dementie in het ontmoetingshuis in Bilthoven aan de prof. Bronkhorstlaan 10 (gebouw 104) op het terrein van Berg & Bosch.

Eind vorig jaar opende King Arthur Groep ontmoetingshuizen in Bilthoven en Amersfoort. Logeren is bedoeld als respijtzorg voor mantelzorgers. De logeerhuizen hebben een bovenregionale functie. De informatiemiddag biedt alle (zorg)professionals in de keten van zorg voor mensen met dementie de gelegenheid om zelf een kijkje te nemen in het logeerhuis in Bilthoven, de sfeer te proeven en vragen te stellen tijdens de rondleiding aan de gastvrouw van het ontmoetingshuis, Gerdine Timmerman.

Het programma start om 14:45 uur met een inloop met koffie en thee, een presentatie en vervolgens een rondleiding om 15:45 uur in het logeerhuis, om 16:15 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.

Iedereen is welkom, ook zorgprofessionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. In Bilthoven zijn we voor de uitbreiding van het team op zoek naar niveau2plus en niveau 3 collega’s.

Aanmelden is niet nodig. Vragen? Stuur een mail naar of bel 035-2050950.

Uitnodiging logeerhuis Utrecht King Arthur Groep (PDF)

GEÏNTERESSEERD IN DIT EVENEMENT?

Registraties zijn gesloten voor dit evenement