EVENTS

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Kennisfestival Amerpoort

Kom kijken wat Amerpoort in huis heeft. Het Kennisfestival biedt een veelzijdig programma voor familie, cliënten, medewerkers, vrijwilligers en relaties.

Ontmoeten
Ontmoet medewerkers en ontdek meer over hun kennis en ervaring. Ook kun je praten met ervaringsdeskundige cliënten en familieleden. Zij weten als geen ander wat de kracht is van ontmoeting en delen hun verhaal graag met jou!

Kennis delen
Welke kennis heeft Amerpoort in huis? Op de uitgebreide info markt kun je op zoek naar interessante onderwerpen. Of vind je het antwoord op jouw vraag over voeding, ouder worden, sociale media of een van de vele andere onderwerpen.

Beleven
Zelf ervaren hoe een methode werkt? Of een nieuwe gadget uitproberen? Van een les in gebarentaal tot het uitproberen van een VR-bril. Doe inspiratie op bij een van de vele interactieve workshops. Of geniet van muziek, Theater Totaal en lekker eten.

Kennisfestival zaterdag 18 mei 2019
Locatie: Cultureel Centrum – Festivalterrein
locatie Nieuwenoord,
Muzeplein 105, 3744 PP te Baarn
Tijd: 10.30 tot 15.00 uur

Ben je benieuwd of werken in Zorg & Welzijn bij je past? Kom dan op dinsdag 17 september naar het UZNetwerkcafé in Amersfoort, tussen 15:00 en 18:00 uur! Locatie: Kwintes,…

dinsdag 17 september | 16:00 - 18:00

Meet & greet voor verpleegkundigen