EVENTS

Laden Evenementen
Kijkje nemen bij Reinaerde

Wij zijn op zoek naar fijne collega’s, stagiaires en leerlingen die samen met ons, cliënten willen begeleiden. We hebben vooral een uitdaging om leuke mensen te vinden die willen werken met cliënten die soms flink van zich laten horen en het dagelijks leven vaak erg lastig vinden. Voor ons is werken met deze cliënten juist erg gaaf werk. Het is zeker uitdagend, maar daarom ook nooit saai en je kunt echt iets betekenen voor deze mensen. Om jou te laten zien hoe mooi en soms ook spannend het werk is, nodigen wij je uit om een keertje bij ons te komen kijken.

Ben je geïnteresseerd, dan ben je welkom. Vul dan onderstaand formulier in. Wat goed is om te weten is dat wij enthousiaste mensen zoeken met humor die sterk in hun schoenen staan. Het helpt als je niet terugdeinst voor lelijke woorden van een cliënt. En dat je weet hoe je om moet gaan met cliënten die het even zo lastig hebben dat ze dreigen te slaan of schoppen. Als je nog niet weet hoe je daarmee om moet gaan, dan vind je het in ieder geval leuk om dat te leren.

Spreekt dit jou aan? Als je je gegevens achterlaat via de onderstaande link word je gebeld voor een lekker kopje koffie of thee op één van onze locaties!

GEÏNTERESSEERD IN DIT EVENEMENT?

Registraties zijn gesloten voor dit evenement