EVENTS

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Meet & greet voor verpleegkundigen

Wil je als verpleegkundige deelnemen aan de volgende meet & greet in het UMC Utrecht? Dinsdagmiddag 17 september van 16 tot 18 uur vindt de meet & greet plaats in het UMC Utrecht. Meld je aan door een mailtje te sturen naar recruitment@umcutrecht.nl! Maak je graag voor die tijd al kennis? Neem contact op via telefoonnummer: 088 25 000 25 of per e-mail via recruitment@umcutrecht.nl.

Succesvolle eerste editie

Zo’n vijftien verpleegkundigen bezochten dinsdag 16 april de meet & greet in het UMC Utrecht. Ze maakten kennis met teamleiders van verschillende afdelingen. En met succes: meerderen hebben een afspraak voor een tweede gesprek of meeloopdag.

In de namiddag van dinsdag 16 april was het Micaffè in het hoofdgebouw omgetoverd tot ontmoetingsruimte. Verpleegkundigen konden zo ontdekken of het ziekenhuis bij ze past. Verschillende vragen kwamen voorbij: ‘Wat maakt het leuk om in het UMC Utrecht te werken?’ ‘Wat zijn de ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden?’ en ‘Op welke afdelingen kan ik terecht?’

De verpleegkundigen liepen tijdens de twee uur durende bijeenkomst in en uit. Na afloop was een van de kandidaten verrast: “Ik dacht dat het veel moeilijker was om hier binnen te komen, maar na dit gesprek kan ik gewoon al meelopen.”

 
Website