EVENTS

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Netwerkcafé Utrecht: Mindset, anders kijken

Jouw mindset, jouw kijk op jezelf en de wereld, bepaalt een belangrijk deel van je leven. Wil je verandering in je leven, dan moet je anders gaan kijken en in beweging komen. Daarover gaat het op 17 juli tijdens een bijzondere zomeraflevering van Netwerkcafé Utrecht in en om het prachtig gelegen Het oude Tolhuys.

We starten met een verhaal hoe je beweging brengt in je vaste denkpatronen. Daarna hoor je hoe je beweging in je ontwikkeling en carrière kunt brengen met een nieuw online leerplatform waar je dankzij onze samenwerking met Accenture gebruik van kunt maken.

Vervolgens kun je met een viertal wandelcoaches buiten in beweging komen. Of je kunt binnen en op het terras meedoen met korte workshops over mindfulness en leefstijl. Daarnaast is er een loopbaanspel.

Datum en tijd: Woensdag 17 juli, 09:00 – 13:00

Locatie: Het Oude Tolhuys, Weg naar Rhijnauwen 13 – 15, 3584 AD Utrecht

Netwerkcafé Utrecht is een activiteit van Werken voor Elkaar, een vrijwilligersbeweging van vijftigplussers die elkaar op verschillende manieren helpen om betaald werk te vinden of een eigen onderneming te starten. Bekijk alle info op de website.

 

 

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Website