EVENTS

Laden Evenementen
POP UP Ik Zorg

Ben jij geïnteresseerd in werken in Zorg en Welzijn en ben je op zoek naar een passende baan? Kom dan op 27 september langs bij POP UP #IK ZORG. Een samenwerking van Utrechtzorg, UWV Werkbedrijf en Werkgever Service Punt Utrecht-Midden

Tijd: van 9.00 – 12.00 uur
Locatie: UWV Werkbedrijf – Moeder Theresalaan 100 (meld je bij de recept)

WORKSHOP: Netwerken in de zorg
Ontdek samen met loopbaancoach Pieter Koevoets hoe je kunt netwerken en profileren in de zorg. Wat komt er allemaal kijken bij netwerken, hoe pak je het aan? Wat zijn de do’s en dont’s? Pas het geleerde gelijk toe in de praktijk, want er zijn interessante werkgevers aanwezig, onder andere: Zorgwacht en Tzorg.

PRAKTIJK:
Hoor de ervaringen van Peter Kesseler die als bankmedewerker is overgestapt naar Verpleegkundige in de zorg.

ONTMOET:
Ontmoet wellicht je toekomstige werkgever? Zij zullen zichzelf uitgebreid presenteren en actuele zij-instroomtrajecten en vacatures laten zien.

Deze bijeenkomst is ook een goede voorbereiding op ons Zorg en Welzijn festival op 3 oktober 2019  van 10.00 tot 13.00 uur in het ZIMIHC Theather Stefanus in Utrecht.

Interesse? Meld je aan bij het secretariaat van Utrechtzorg via: secretariaat@utrechtzorg.net. Reageer snel, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar! Neem je cv uitgeprint en je legitimatie mee.

 

 

 

 

 

 

Ben je benieuwd of werken in Zorg & Welzijn bij je past? Kom dan op dinsdag 17 september naar het UZNetwerkcafé in Amersfoort, tussen 15:00 en 18:00 uur! Locatie: Kwintes,…

dinsdag 17 september | 16:00 - 18:00

Meet & greet voor verpleegkundigen