EVENTS

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Sterk in je Werk Inspiratie-dag (VOL)

Je werk raast door, weken vliegen voorbij. Sta je wel eens stil bij je eigen professionele wensen, doelen en ontwikkelpunten? Utrechtzorg, CNV Zorg & Welzijn en Sigra nodigen je uit voor de Sterk in je Werk Inspiratie-dag op vrijdag 22 november van 9.00 – 14.30 uur in Utrecht tijdens de Sterk in je Werk-week.

Bekijk hieronder het programma en meld je gratis aan. Volg onderstaande boeiende workshops, ontmoet collega’s uit het hele land en sluit af met een lekkere lunch. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze dag. Dus meld je snel aan!

Workshops

Persoonlijk profiel
Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Deze workshop heeft als doel het verkrijgen van inzicht in je persoonlijkheid, kwaliteiten en drijfveren. Weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dan wordt duidelijk waar kansen liggen, waar je je in kunt ontwikkelen én wat je wensen zijn.

Assertiviteit: op een aardige manier je grenzen aangeven
Vind je het lastig om anderen te laten weten wat je echt denkt, voelt en wilt? Zijn jouw grenzen altijd van elastiek? Leer assertief te zijn en op te komen voor jezelf. Leer hoe je meer invloed krijgt op je omgeving. Maar wel op een respectvolle manier.

Focusgesprek met een loopbaancoach
Vooraf vul je online een vragenlijst in. Je krijgt helder wat je sterke punten zijn en waar je je verder in kunt ontwikkelen.

Groeimindset
Succes wordt grotendeels bepaald door je mindset. Een groeimindset zorgt voor groei op allerlei vlakken, dus ook op je werk. En het goede nieuws is dat deze mindset is aan te leren.

 

Deze activiteit zit VOL. Je kunt je dus niet meer aanmelden.

 
Website