EVENTS

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Theatervoorstelling Over de Kopzorg

Zorg jij ook altijd voor anderen in jouw omgeving? Neem dan even tijd voor jezelf en kom naar de theatervoorstelling ‘Over de Kopzorg’. Een voorstelling van theaterbureau Klinker waar heerlijk om gelachen kan worden, waar je even voelt dat je er echt uit bent maar waar je ook een kijkje neemt in je eigen keuken als mantelzorger.

Valt er nog wel wat te lachen als je mantelzorger bent van je geliefde? Twee vrouwen raken in gesprek over hun leven en de zorg die zij hebben voor hun partner. Er ontwikkelt zich een boeiend gesprek vol met levenservaringen en hilarische situaties.

Een voorstelling vol (h)erkenning voor mantelzorgers, over balans, werk en loslaten. Na afloop van de voorstelling nodigen wij je van harte uit om met elkaar na te praten over de uitdagingen die je zelf ervaart. Hoe combineer jij werk en mantelzorg? Wat heb je nodig van collega’s en je werkgever? We horen het graag.

Mis het niet! Reserveer hier direct jouw GRATIS kaarten.

Praktische informatie
Voorstelling 11 november: 13:00 – 15:00 (inloop vanaf 12:45), locatie: Accolade Zorg (Kerkzaal), Dennenweg 2, Bosch en Duin
Voorstelling 14 november: 10:00 – 12:00 (inloop vanaf 9:45), locatie: Amerpoort (Zaal 1 & 2), Nieuwenoordlaan 12, Baarn