EVENTS

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Theatervoorstelling Time Out

Ben jij maximaal (ongeveer) 35 jaar, en werk je in zorg en welzijn in (de buurt van) de provincie Utrecht? Dan nodigen we je van harte uit voor de interactieve muzikale theatervoorstelling Time Out op 7 november 2019. Aanleiding is het hoge aantal burnouts onder jongeren in de sector. Eén op de acht jongeren heeft namelijk ervaring met een burn-out, één op de drie komt oververmoeid thuis, en veel hebben last van hoge werkdruk. Met deze voorstelling willen we werkdruk, stress en burn-out klachten bij jongeren zichtbaar en bespreekbaar maken. Met lef en humor bevordert de voorstelling de dialoog over dit thema. Om een idee te krijgen van de voorstelling, kan je deze video bekijken.

Over Time Out

Stichting Time Out spoort studenten en jonge professionals actief aan burn-out en prestatiedruk bespreekbaar te maken door zelf de regie te nemen. Een Time Out event is interactief theater, muziek, een live en online onderzoek en aansluitend een pause2play in het Time Out Café. Een positief en laagdrempelig event waar je jezelf en je omgeving kritisch onder de loep neemt. Wat vind jij? Wat kan er anders of beter? Praat en denk mee in het Time Out Café! Het is tijd voor een positieve verandering.

Praktische informatie

De voorstelling vindt plaats bij het ICOONtheater in Amersfoort (Leeghwater 1-3, Amersfoort). Vanaf 18:45 begint de inloop met een hapje en drankje, en om 19:15 begint de voorstelling. Vanaf 20:30 bespreken we de voorstelling samen na, onder het genot van een drankje. Om 21:30 is het event afgelopen. Je kunt je aanmelden via dit formulier.

Deze voorstelling wordt georganiseerd door Utrechtzorg in samenwerking met VGZ, Studelta en Stichting Time Out.

Download hier de poster.