EVENTS

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
UZNetwerkcafé bij Kwintes

Ben je benieuwd of werken in Zorg & Welzijn bij je past? Kom dan op dinsdag 17 september naar het UZNetwerkcafé in Amersfoort, tussen 15:00 en 18:00 uur!

Locatie: Kwintes, Wijkhuis de Driehoek (Woestijgerweg 3, 3817 SB Amersfoort)

Verschillende zorginstellingen uit de regio staan klaar om je te ontmoeten en samen de mogelijkheden te bespreken binnen zorg en welzijn. Maak kennis met de sector, de werkzaamheden, collega’s en misschien wel met je toekomstige werkgever. Spar samen met een coach van Sterk in je Werk. Samen brengen jullie jouw kansen kosteloos in kaart. Ook kun je je cv laten checken en een foto voor LinkedIn laten maken.

De UZNetwerkcafé’s worden steeds bij een andere zorgorganisatie in de regio georganiseerd, dit keer bij Kwintes. Van 15 tot 16 uur verzorgt Kwintes een gratis workshop: “Werken in de Geestelijke Gezondheidszorg”. Aanmelden hiervoor kan via secretariaat@utrechtzorg.net. Aansluitend kun je tot 18 uur netwerken met de aanwezige recruiters en coaches.

We vinden het fijn om via secretariaat@utrechtzorg.net van tevoren te weten of je komt va, maar aanmelden voor het netwerkgedeelte van 16 tot 18 uur is niet verplicht.

Download ook de flyer (.PDF) voor alle informatie op een rij.

 

Registraties zijn gesloten voor dit evenement